ΜΠΟΥΓΑΔΑΔΙΚΟ

banner imagebanner image

 

Το Στεγνοκαθαριστήριο «ΜΠΟΥΓΑΔΑΔΙΚΟ – WASH DRY AND GO» βρίσκεται στην Αθήνα της Αττικής στην διεύθυνση Μιχαήλ Βόδα  140.

Το wash, dry & go φέρνει την επανάσταση στις υπηρεσίες καθαρισμού και στεγνώματος των ρούχων σας. Για πρώτη φορά στην Αθήνα, μπορείτε να πλένετε και να στεγνώνετε ΜΟΝΟΙ σας τα ρούχα σας, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το αναψυκτικό σας, καθισμένοι σε αναπαυτικά καθίσματα, βλέποντας τηλεόραση.

Στο κατάστημά μας σας προσφέρουμε δωρεάν internet (wi-fi) και παιχνίδια για να κάνετε πιο ευχάριστη την αναμονή σας. ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ Τα υπερσύγχρονα πλυντήρια και στεγνωτήρια που έχετε στη διάθεσή σας εγγυώνται τον γρήγορο και τέλειο καθαρισμό όλων των ρούχων σας, που σε λιγότερο από 1 ΩΡΑ, θα τα έχετε ΠΛΥΜΕΝΑ, ΚΑΘΑΡΑ και ΣΤΕΓΝΑ. Και πάνω από όλα, ΦΘΗΝΑ ! Όσοι από εσάς επιθυμείτε, μπορείτε να αφήνετε τα ρούχα σας στο εξειδικευμένο προσωπικό μας, που θα αναλάβει να τα ΠΛΥΝΕΙ, ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ & ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ με μία ΜΙΚΡΗ επιπλέον χρέωση.

Επίσης σε εμάς μπορείτε να καθαρίσετε τα χαλιά σας και όλα τα άλλα αντικείμενα που χρειάζονται εξειδίκευση και εξοπλισμό. Αναλαμβάνουμε και την φύλαξη των χαλιών, μοκετών σας για όσο διάστημα χεριάζετε για τον καθαρισμό τους.

Στο Μπουγαδάδικο Wash Dry and Go σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε άψογες τιμές. Κάνουμε παραλαβή και παράδοση κατοίκων για καλύτερη εξυπηρέτηση.

Καθάρισμα Στέγνωμα Σιδέρωμα

Αυτοεξυπηρετούμενο πλύσιμο και στέγνωμα

Δωρεάν Παραλαβή Παράδοση Κατοίκων / Ξενοδοχείων

Καθαρισμός Χαλιών

Καθαρισμός / Βαφή δερμάτινων

 

Μπουγαδάδικο / Wash Dry & Go

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ / OPEN

Δευτέρα – Παρασκευή / Mon.- Fri. 09:00 – 21:00

Σάββατο / Sat. 09:00 – 14:30 & 17:00 - 21:00

Μιχαήλ Βόδα 140 , Αθήνα

Michail Voda St. 140, Athens

τηλ. / tel. 2108642656 - 6956682894

e-mail : washdryandgo@gmail.com